Realitet virtual – Poezi nga Tulla Barnasa / Shqipëroi: Vasil Çuklla

13686599_1275235299160775_46009536448440211_n

 

Ndahet  nga jeta, poetja dhe artistja Greke: Tulla Barnasa!
… Perëndia të prehtë në Paqe e shpirti të fluturojë në parajsë !

 

 

Realitet virtual

 

Koha rrëshqet nga e tashmja
në të djeshmen, të ardhme duke përpirë.

Tek shohim idhullin tonë në një pasqyrë
përballemi me vetveten, ca më parë…
Fytyra jonë, ndërkohë, ka rrëshqitur
në dje.

Realitet virtual është mjerisht jeta
jonë.

Tek bishtin e ngjarjes reale po ndjekim
qënësia është arratisur, në të pastajmen
mikrosekondë.

 

Poezi nga Tulla Barnasa

 

 

Vasil cuklla

Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s