Poezi nga Vasil Çuklla

  Poezi nga Vasil Çuklla     Të matësh të pamatshmen…   Sekondat kalojnë, minutat kalojnë, orët kalojnë. Ditët vrapojnë, javët vrapojnë, muajt vrapojnë. Vitet hepojnë, dekadat hepojnë, epokat hepojnë Kalojnë, vrapojnë, hepojnë… ku shkojnë?! Llogarisim kohën. Masim kohën pa … Continue reading

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbështetjen e Programit “Evropa Krijuese” organizojnë promovin e librit “Ditari i një pabesie” të autorit qipriot Emilio Solomou – fitues i Çmimit Europian për Letërsinë – 2013. / Nga Irena Toçi

  Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbështetjen e Programit “Evropa Krijuese” organizojnë promovin e librit “Ditari i një pabesie” të autorit qipriot Emilio Solomou – fitues i Çmimit Europian për Letërsinë – 2013.     … Continue reading