Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t. / Nga Irena Toçi

ftese-horizont-i-levizshem-1

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit  në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë  promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t.

 

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit  në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë  promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t, të premten, më 23 shtator, ora 11:00, në Institutin Italian të Kulturës (Pallati i Kulturës, Tiranës).

 

Botimi dhe promovimi i romanit “Horizont i lëvizshëm”  u mbështet nga Programi “Europa Krijuese”.

 

Ju mirëpresim,

 

 

irena-2

Irena Toçi

 

Drejtore e përgjithshme

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-Librit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.al

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toena

 

 

Minimalizmi, arti triumfues i poezisë së Kaltrina VB Hotit ( Vështrim kritik për vëllimin poetik ” Puthja sekret” të Kaltrina VB Hoti ) / Nga: Fatmir Minguli

Minimalizmi, arti triumfues  i poezisë së Kaltrina VB Hotit    ( Vështrim kritik për vëllimin poetik ” Puthja sekret” të Kaltrina VB Hoti )     Nga: Fatmir Minguli      “Jam ngjyrë e qiellit që derdhet në tokë,  nuk të … Continue reading

Figuracioni stilistik në vëllimet poetike “Shpresë e përlotur” dhe “Ti, qindvjetësh”. / Nga : Sadik Bicaj

  Figuracioni stilistik në vëllimet poetike “Shpresë e përlotur” dhe “Ti, qindvjetësh”.   Nga : Sadik Bicaj   Në dy vëllimet poetike “Shpresë e përlotur” dhe “Ti, qindvjetësh”, të autorëve Hysen Graiçevci dhe Vjollca Ajasllari-Koni, përpos përdorimit të fjalëve e … Continue reading