BIO-BIBLIOGRAFIA E DANTE MAFFIA-S ( Nga vëllimi poetik “Të flasësh me sytë e saj”, sht. bot. Beqir Musliu, 2016 ) / Bio- Bibliografia u përgatit nga përkthyesja e librit, Dr Albana Alia.

BIO-BIBLIOGRAFIA E DANTE MAFFIA-S Nga vëllimi poetik “Të flasësh me sytë e saj”, sht. bot. Beqir Musliu, 2016.   Dante Maffia, u lind në Roseto Capo Spulico (Cosenza – Itali). Qysh në moshë të re e tërhiqnin librat dhe rrëfimet … Continue reading