MBROJTJA E GJUHËS SHQIPE, DOMOSDOSHMËRI E KOHËS ( Shënime për librin “Urgjenca gjuhësore”, me autor Prof.Dr.Gjovalin Shkurtaj ) / Nga: Sejdo HARKA

MBROJTJA E GJUHËS SHQIPE, DOMOSDOSHMËRI   E KOHËS  (Shënime për librin “Urgjenca gjuhësore”, me autor Prof.Dr.Gjovalin Shkurtaj)                    Nga: Sejdo  HARKA     S.Harka, publicist e studiues-Tiranë   Akademiku  Gjovalin Shkurtaj,ky emër i njohur i letrave shqipe,është një nga mbrojtësit më … Continue reading

HYSË HASA, PËRURON TRE LIBRA PËR VENDLINDJEN, NË MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR… (Në rreth 700 faqe dhe ku flitet për 350 veta) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

HYSË HASA, PËRURON TRE LIBRA PËR VENDLINDJEN, NË MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR… (Në rreth 700  faqe dhe ku flitet për 350 veta)     Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues     Autori Hysë Hasa, me librat e tij… … Continue reading