PORTRETE NË GËRMA – Luljeta : Gruaja që dashuron punën…! / Nga: Drita LUSHI

                   PORTRETE NË GËRMA                           -Luljeta-            -Gruaja që dashuron punën…!   Nga: Drita LUSHI   U diplomua më 16 maj  dhe pas katër ditesh  lindi fëmijën e saj të parë.E kjo, ndodhi para më shumë se dyzet … Continue reading