Raimonda Moisiu vlerësohet me Çmimin “Fan Noli”, për kontributin e shquar në publicistikë”

 

15078868_10211090575759485_8214111317663282895_n

Raimonda Moisiu vlerësohet me Çmimin “Fan Noli”, për kontributin e shquar në publicistikë”

 

Themeluesi (The Founder) i Shoqatës se Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, shkrimtari, poeti dhe përkthyesi, prof. Gjekë Marinaj, Nderon dhe Vlerëson me Cmimin “Fan Noli”, për kontributin e shquar në publicistikë”, shkrimtaren dhe publicisten Raimonda MOISIU.

Ja si shprehet prof. Gjekë Marinaj:
“Raimonda Moisiu është një ndër shkrimtaret që unë e kam për zemër. Natyrisht këtë nuk ia kam thënë shpesh, sepse vetë Raimonda besoj se e ka konfidencën e duhur që të dijë se cfarë fuqie ka pena e saj, por mbi të gjitha unë e vlerësoj dhe e falenderoj njëkohësisht edhe si Kryetare e Shoqatës Së shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, qe u rizgjodh përsëri për vlerat e saj, duke e bërë Shoqatën sikundër jam shprehur edhe më parë, një nga Shoqatat më të preferuara e të dashura në komunitet. Vlersohet me Cmimin më të lartë “Fan Noli”, në publicistikë, sepse ka punuar dhe punon shumë. Të jesh publiciste dhe të shkruash publicistikë duhet të mbledhesh dokumenta dhe fakte, t’i njohësh njerëzit dhe ta duash letërsine e njëkohësisht ta duash publicistikën. Për këtë unë mendoj se kjo e meriton këtë Cmim e vlerësim si askush tjetër.”

 

Faleminderit prof. Gjekë Marinaj
Faleminderit Adi Mehmeti!

 

Të vlerësohesh nga një personalitet si prof. Gjekë Marinaj, eshtë nderim e privilegj, sikundër të qëndrosh përkrah këtij brilanti të letrave shqipe!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s