Shtëpia Botuese ATUNIS dhuron 70 libra për Bibliotekën e Shkollës Mesme në Malishevë.

 

atunis-logo-botimi

Shtëpia Botuese ATUNIS dhuron 70 libra për Bibliotekën e Shkollës Mesme në Malishevë.

 

Në kuadrin e programeve që ka Galaktika Poetike ATUNIS, një tjetër  synim është dhe ndihmesa dhe pasurimi i bibliotekave të shkollave me libra artistikë, pasurim që krijon më shumë mundësi njohjeje me kulturën e shkruar dhe gjithe zhvillimet letrare shqiptare.

 

Hasije Selishta 1

Hasije Selishta Kryeziu

 

Përfaqësuesja e Shtëpisë Botuese ATUNIS , znj Hasije Selishta në vizitën që pati në ambjentet e kësaj shkolle, foli me drejtuesit e saj për gjithë aktivitetin arsimor e kulturor dhe së fundi dhuroi edhe 70 libra  të autorëeve të ndryshëm bashkohorë.

Vlen të theksohet se kjo inisiativë ka gjetur mbështetje dhe do vazhdojë edhe në shkolla të tjera, pasi autorë të ndryshëm kanë shprehur gatishmërinë dhe dëshirën për të dhuruar librat e tyre.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s