Poems by Lily Swarn

  Poems by Lily Swarn     DAMAGED SANCTUARY   Ignominy fangs bit into life Havens of love desecrated with venomous hisses Fragrant fuchsias flogged Into stench ridden slums Edifices of Epicure Drowned in spite Damaged beyond redemption Piranhas in … Continue reading

Letër publike për Presidentin e Republikës së Shqipërisë Z. Bujar Nishani për dekorimin e poetit dhe intelektualit Engjëll Koliqi. / Nga : Flori Bruqi

Letër publike për Presidentin e Republikës së Shqipërisë Z. Bujar Nishani për dekorimin e poetit dhe intelektualit Engjëll Koliqi.   Nga : Flori Bruqi     I nderuari President shqiptar, Z. Bujar Nishani, Nxitur nga shumë miq nga mbarë hapsirat … Continue reading