Shtëpia Botuese “ ADA” publikon librin me tregime ”Jetë mbi dallgë” të autores Anida Roçi dhe redaktim të autorit Kujtim Agalliu

Shtëpia Botuese “ ADA” publikon librin me tregime  ”Jetë mbi dallgë” të autores Anida Roçi dhe redaktim të autorit Kujtim Agalliu   Titulli: Jetë mbi dallgë Autorja: Anida Roçi   Redaktor: Kujtim AGALLIU Arti grafik: Grafika ADA ©autorja, 2016   … Continue reading

Shtëpia Botuese “ ADA” publikon vëllimin poetik” Udhëtoj… me Ju” të autores Vangjelia Verori (Mehmetaj)

Shtëpia Botuese “ ADA” publikon vëllimin poetik”  Udhëtoj… me Ju” të autores Vangjelia Verori (Mehmetaj)   Titulli: Udhëtoj… me Ju Autore: Vangjelia Verori (Mehmetaj) Redaktoi dhe korrektoi: Hilli L. Veruari Punoi në kompjuter: Ervis Mehmetaj dhe Vangjeli Veruari (Gega) Kopertina: … Continue reading