Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “Copëza nga ditari i nje liceisti” të autorit Ruzhdi Keraj dhe parathënie nga Zhani Ciko.

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “Copëza nga ditari i nje liceisti” të autorit Ruzhdi Keraj dhe parathënie nga Zhani Ciko.   Autor : Ruzhdi Keraj Titulli : Copëza nga ditari i nje liceisti Redaktore: Mjaftore Keraj Kopertina: “Muzikanti” Jakup Keraj … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “RILINDI DIELLI IM” të autores Dava Nikolli dhe redaktim të autores Vjollca Shurdha

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “RILINDI DIELLI IM” të autores Dava Nikolli dhe redaktim të autores Vjollca Shurdha   Titulli: RILINDI DIELLI IM -Autore: Dava Nikolli -Redaktore & korrektore: Vjollca Shurdha -Kopertina: Alfred Gjoka -Botim i parë 2016 -NB/.Redaktimi e … Continue reading