Drita e bukurisë / Poezi nga Elda E. Dilo

elda-dilo

Poezi nga Elda E. Dilo
 
 
Drita e bukurisë
 
Le të studjojmë thellë ciklin e jetës.
Le të zgjedhim fjalët që i japin dritë bukurisë
Gjithë duart tona janë Toka
Sytë tanë qiell blu
Mbuluar nga re të mbarsura nga shiu i dritës dhe dashurisë
Sa lehtë ke hyrë tek mua si një e tërë
Sa bukur ke robëruar mendjen dhe shpirtin tim
Unë jam e ngazëllyer për të gjetur ty në burgun tim
Ndërsa unë jam duke kënduar, ti je muzikanti im.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s