Poezi nga Nikollë Loka

Poezi nga Nikollë Loka   Magjistaret këmbëzbathura Në pasqyra hëne sheh detin, lugetërit e natës përloten. Ndër flakë mëkatesh kalojnë pa u djegur, minutat dhe orët. Pylli i natës ende i pashkelur, shtegu prush e zjarr. Këmbëzbathura për udhë po … Continue reading