Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave & Arteve dhe Shkrimtarëve Shoqata E Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë në New York, organizojnë promovimin e librit më të ri të Dr. Adem Harxhit: “TIM BIRI”

16864112_10212119498681915_8234390907889366672_n

FJALA NUK ËSHTË VETËM E PARA…, POR – VAZHDIMËSI DHE AMANET…, që çdo prind ia ”belbëzon” dhe … ia le “testament” fëmijës së tij.

 

FTESË

Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave & Arteve dhe Shkrimtarëve Shoqata E Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë në New York, organizojnë promovimin e librit më të ri të Dr. Adem Harxhit: “TIM BIRI”

Veprimtaria do të zhvillohet ditën e Shtunë, datë 25 Shkurt, ora 11: 30 në :
Monroe College (King Hall)
2501 Jerome Avenue, Bronx, NY 10468.


Ftojmë të gjithë anëtarët e komunitetit Shqiptaro-Amerikan, që kanë mundësi të marrin pjesë, të na nderojnë me ardhjen e tyre.


Komisioni përgatitor

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s