Në fund të syve të tu- Saffo / Përktheu nga italishtja Juljana Mehmeti

16831951_1311367445620056_2812425327190380509_n

Poezi nga Saffo

 

Në fund të syve të tu

Çfar ka në fund të syve të tu
pas kristalit,
përtej paraqitjes ?
Në ç’vënd koha papritur ndalet
dhe
shpirti im
mbi buzët e tua
mbetet varur
?

 

In fondo ai tuoi occhi…

Cosa c’è
in fondo ai tuoi occhi
dietro il cristallino
oltre l’apparenza?
Dove il tempo
d’improvviso
si ferma
e
la mia anima
sulle tue labbra
resta
sospesa
?

Saffo

 

16864901_1311955385561262_725637368452622855_n

Përktheu nga italishtja Juljana Mehmeti

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s