Poezi nga Mirela Terziu

17022415_1324062354307423_3285015941241347712_n

Poezi nga Mirela Terziu
 
 
***
 
Shuama zemrën…prapë do të marr frymë
Ma moho shpirtin…nuk kam ekzistuar kurrë
Më puth në buzë, në trup…
Me laj me djersën tënde…
Sikur të ish pleh për menekshen
Ehh ç’aromë
Dhe varri do të ndjente jetën
Mos harro…u dashuruam që kur ti linde
Të qarat prisnin rënkimet dhe gjakun si dëshmi e dashurisë.
Oh…më fusni përsëri në barkun e nënës.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s