Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin “Shtigjeve të shpresës” të autorit Bilall Maliqi

Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin  “Shtigjeve të shpresës”  të autorit Bilall Maliqi

http://dritarjaonline.net/?p=42292

 

Shkrimtari dhe poeti i njohur nga Presheva Bilall Maliqi ka njoftuar se sot ka dal në dritë libri i tij më i ri me poezi, i titulluar “Shtigjeve të shpresës”.

Botues i këtij libri është Shtëpia Botuese  Atunis,  Prishtinë.

 

Bilall Maliqi

Shkrimtari Maliqi është antar Bordi i Lidhjes letrare: Galaktika Poetike ATUNIS dhe kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” në Preshevë, gjithashtu është autor i shumë veprave letrare në zhanre dhe gjini të ndryshme.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s