Dodona ndodhet në Dëshnicë të Përmetit – II : Si e argumenton kryeakademiku i Shqipërisë prof. Muzafer Korkuti përkatësinë etnike të Dodonës. / Nga: Kujtim Mateli

Si e argumenton kryeakademiku i Shqipërisë prof. Muzafer Korkuti përkatësinë etnike të Dodonës.   Nga:  Kujtim Mateli Para gjashtë vitesh, u botua libri studimor “Dodona ndodhet në Dëshnicë të Përmetit 1” Tiranë 2011. Reagimet kanë qenë të shumta: pro, kundër, … Continue reading

Interesimi jashtë vendit për librin në anglisht “True Stories from Red Albania” – Jorgi Kote (Botimet Toena, 2016) / Nga: Irena Toçi

Interesimi jashtë vendit për librin në anglisht “True Stories from Red Albania” – Jorgi Kote (Botimet Toena, 2016)     Libri “True Stories from Red Albania” i autorit Jorgji Kote (Botimet Toena, 2016) ka ngjallur kureshtje dhe interes jashtë vendit, … Continue reading