ME SHUMË DASHURI, PËR VENDLINDJEN DHE TRADITAT E SAJ… (Autori Ibrahim Kadri Malaj, botoi 12 libra me këtë tematikë) / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

ME SHUMË DASHURI, PËR VENDLINDJEN DHE TRADITAT E SAJ… (Autori Ibrahim Kadri Malaj, botoi 12 libra me këtë tematikë) Nga: Prof.Murat Gecaj          publicist e studiues   M. Gecaj 1. Jemi njohur bashkë në vitet 70-të, të shekullit kaluar, kur … Continue reading