Poezi nga Vaso Papaj

Poezi nga Vaso Papaj   Qiell i grisur Këmbë e urës, ballë shtrati, Si jastek një fabrikat Dhe pse s’di se ç’është mëkati, Për dyshek, pak bar të thatë. Hije netëve i vërtiten. Japin marrin kënaqësi. Herë ngjiten e herë … Continue reading