NDJENJAT E MIA, POR DHE PËRJETOJ KËNAQËSI SHPIRTËRORE…” (Bisedë me krijuesen Anjeza Dielli, me banim në Oslo të Norvegjisë) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

“SHKRUAJ POEZI, SEPSE KAM NEVOJË TË SHPREHI NDJENJAT E MIA, POR DHE PËRJETOJ KËNAQËSI SHPIRTËRORE…”         (Bisedë me krijuesen Anjeza Dielli, me banim në Oslo të Norvegjisë) Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues   Anjeza … Continue reading