Vëllimi poetik “Pikëllimi i rrënjëve” i Adem Zaplluzhës, metaforë e vijimësisë së të shkuarës në të tashmen / Nga: Nikollë Loka

Vëllimi poetik “Pikëllimi i rrënjëve” i Adem Zaplluzhës, metaforë e vijimësisë së të shkuarës në të tashmen   Nga: Nikollë Loka Kur merr dhe lexon vëllimin poetik “Pikëllimet e rrënjëve” të poetit Adem Zaplluzha dhe mediton mbi të, teksa sheh … Continue reading

Poezi nga Remzi Limani

Poezi nga Remzi Limani   KËTU MBARON… Heshtja jote më thotë: Nuk kam thellësi, për të shkuar mëtej, këtu mbaron lumi. ®emzi Limani   DASHURIA PREJ LETRE Thonë: Mbi fjalë nuk shkelet Dhe fjalët mbetën, të puthura në letër. Dhe, … Continue reading

Durgesh Verma

Durgesh Verma   DurgeshVerma is a Social Worker in Uttar Pradesh, India. Currently he is working for the State Government Program- National Health Mission as a Divisional Program Assistant- Quality Assurance. He has a track record of fund raising and … Continue reading