PAS LEXIMIT TË ROMANIT TË FLORI BRUQIT “PALLATI I AKERONIT’’. / Shkruan: Mr.Sci.Prof.Selim Krasniqi

PAS LEXIMIT TË ROMANIT TË FLORI BRUQIT “PALLATI I AKERONIT’’.   Shkruan: Mr.Sci.Prof.Selim Krasniqi   Krijuesi Flori Bruqi,është është autori i 41 veprave letrare dhe shkencore,të botuara në Prishtinë dhe Tiranë. Ka botuar një numër të madh shkrimesh në Kosovë,Shqipëri,Amerikë, … Continue reading

REAGIM I SHOQATËS SË SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI, NDAJ NGJARJEVE NË MAQEDONI DHE LËNDIMIT TÊ RËNDË TË DR. ZIJADIN SELËS / Nga: Hysen Ibrahimi

REAGIM I SHOQATËS SË SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI, NDAJ NGJARJEVE NË MAQEDONI DHE LËNDIMIT TÊ RËNDË  TË DR. ZIJADIN SELËS Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi, (SHSASHS) i ka përjetuar … Continue reading