Poezi nga Zamira Agalliu

Poezi nga Zamira Agalliu

 

Ndër Ne 

E nisi rrugën fjala ,
dhe mbeti atje …
e ndjeu veten bosh
të tepërt, ndër Ne…..!!

a@z

 

***

E pashë Flamurin Tim
Valvitej ….
midis flamujve të tjerë
Iu afrova si vetëtimë
Me shaminë e Nënës
Më ngjasoi…
i mora erë !!

a@z 06-05 -2017

 

Sikur

Sikur njerëzit njësoj të kuptoheshin
Po njësoj të duheshin si shpendët,
Ta shijonin po njësoj pafund natyrën
Njësoj si ata do t’i kërkoja pendët.

Me ushqim në sqep do t’kthehesha
Në çerdhe tek të vegjëlit me padurim
Me Ta gjelbërimit do të dehesha
Nën krahët e Mi do ta gjenin Lumturinë ..

a@z 05- 05 – 2017

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s