“KAM LINDUR E JAM RRITUR NË MJEDISIN E MAGJISHËM TË MALËSISË SË GJAKOVËS…” (Bisedë me krijuesen e talentuar, Valbona Hykaj) / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

“KAM LINDUR E JAM RRITUR NË MJEDISIN E MAGJISHËM TË MALËSISË SË GJAKOVËS…”                                                         (Bisedë me krijuesen e talentuar, Valbona Hykaj) Nga: Prof.Murat Gecaj          publicist e studiues   1.Ku ke lindur ti, Valbona dhe çfarë di për prejardhjen tënde? Po, … Continue reading

Poezi nga Festim LITI

Poezi nga Festim LITI   UNIVERSI I DASHURISË Dikur, kur mblidhja diej, E rrezet i varja, në gjoksin tënd të bukur, Mbrëmjeve fluturoja i çartur, nëpër univers… Mblidhja yje me dritë hënore, Harkut të ndritshëm serenata i këndoja, Hijeshisë tënde … Continue reading