EVA MANXHHARI, ME MESAZHET DASHAMIRËSE TË SAJ… (Dhe disa radhë, për librin “Kur flasin zemrat…”) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

EVA MANXHHARI, ME MESAZHET DASHAMIRËSE TË SAJ… (Dhe disa  radhë,  për librin “Kur flasin zemrat…”) Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues   1. Nuk ka shumë kohë, që jam lidhur, përmes Internetit, me Eva Manxharin, emigrante shqiptare në … Continue reading