Sibora Huda

Sibora Huda   Ka lindur me 08.12.2007 në Tiranë. Nxënëse e klasës së tretë në Shkollën “Ali Demi” Tiranë. Sibora është një fëmijë me botë të madhe, është lloji i fëmijës që fotografon  gjithçka, kapet pas detajeve që shikon dhe … Continue reading