Dashuria për Sarandën dhe profesionin bashkëudhëtaret e mia në jetë. Gjysëm shekulli me mrekullitë e bisturisë. ( Intervistë me “Mjeshtrin e madh”, Doktor i Shkencave Mjekësore, Dhimitër Xhaferri ) / Nga: Agron MEMA

Dashuria për Sarandën dhe profesionin bashkëudhëtaret e mia në jetë. Gjysëm shekulli me mrekullitë e bisturisë. Intervistë me “Mjeshtrin e madh”, Doktor i Shkencave Mjekësore, Dhimitër Xhaferri Në kohën kur braktiset periferia nga mjekët dhe kemi këto kushte në këtë … Continue reading

Poezi nga Seti Vladi

Poezi nga Seti Vladi     BREGDET   Dy pulëbardha vallëzojnë mbi detin blu. Purpuron horizonti puthur me perëndimin, me trëndafila pret diellin të pushojë. Era e kripur zbret buzëqeshje peshkatarësh, bregu fytyrën lan me valët shkumuar, nga moli një … Continue reading

MORENA / JAIME GONZALEZ

MORENA Princesa de ébano de irresistible belleza, mis ojos la acarician al contemplar tu desnudez, caluroso deleite que atraviesan mis pupilas. Mi pensamiento se humedece y mi cuerpo arde, sonríe atrevidamente con miedo al acercarse a mí con un sutil … Continue reading