Poezi nga Leonora Lokaj

Poezi nga Leonora Lokaj   SHËNIME PËR AUTOREN Leonora N. Lokaj (1985), u lind në Pobergjë (Voksh) të Deçanit. Qysh në fëmijëri i është zgjuar pasioni për letërsinë, duke shkruar dhe vargjet e para poetike. Poezitë dhe krijimet e saj … Continue reading