PȄR HERȄ TȄ PARȄ / Poezi nga Irina Hysi

Poezi nga Irina Hysi
 
 
PȄR HERȄ TȄ PARȄ
 
Dëshiroj të harrohem, me muzikën.
Kur trupi më thërret.
Ngrihem dhe nëpër terr, të kërcej.
Lëmshet, ti thurrja rrjeta dashurie!
Mbështjellë, zjarre shpërthyes!
Aroma gjinish, përzier me djersë.
 
 
Puhiza rrënqethjesh, shikimesh…
Po herën e dytë?!
 
©Irina Hysi
all rights reserved
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s