Poezi nga Babeta Rexhepi

Poezi nga Babeta Rexhepi     Lufta jonë   Ne vazhdojmë të luajmë të njëjtën luftë atë mes, dukjes pafund dhe rehatisë dëshirës për të arritur dhe qetësisë ëndrrave të parealizuar dhe plotësimit krenarisë për pushtet dhe vetflijimit urrejtjen për … Continue reading