Poezi nga Vaso Papaj

Poezi nga Vaso Papaj   Me krahë dallgësh Më lindi deti me krahë dallgësh E qiellit u lëshova. E ndonëse qielli zjente flakësh, Durova se durova. Një ditë ashtu me dhimbje plagësh Në gjirin tënd u shtrova. E ti ç’nuk … Continue reading

Poezi nga Vasil Tabaku

Poezi nga Vasil Tabaku     DRITHËRIMË   Ndër duar një e qarë fëmije, një tufë dënesash ngrihen nëpër hapësirë si një tufë zogjsh ku dikush ka qëlluar më armë…   Mbi duart e mia copëra belbëzimesh dhe drithërima nuk … Continue reading