Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   PËRTEJ KODRAVE, TË FATIT… Pas lutjes, këmbadoras Ecjet, rrugëtojnë, përtej kodrave të fatit, sot Disa jerm e disa qorras Të pinë, lumturinë e jetës, nëpër sytë, pa lot Të pikturuar, tek koka e Zeusit, në … Continue reading

Poezi nga Bilall Maliqi

Poezi nga Bilall Maliqi   UDHËS SË DASHURISË udhës së buzëve të rreshkura lëshohem prajshëm duke marrë vijëzimin e shkimit tënd (s)do të ndalem në (as)një pikë se heshtja urtake nis e rrebelohet nëpër pikturën tënde vizatohem dhe figurshëm flas … Continue reading