E paqartë… / Poezi nga Sinan VAKA

Poezi nga Sinan VAKA
 
 
E paqartë…
 
Qan? Qaj. Por lotët ktheji në diamante
dhe pi në heshtje mërzine e një profumi të harruar.
Dhimbjen ta përqafon lajkatare mëshira e kujtimit
e tisi mbrëmësor, të bën më të trishtuar.
 
Prandaj e kam frikë mbrëmjen me kthetrat e nostalgjisë,
sepse gjithçka më ka dhënë dashuria mosha ma rimerr,
Midis nesh e paqartë kush mungon, por ironia
më mbush kupën e helmët e më rikthehet vrer.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s