I harruar / Poezi nga Sinan Vaka

Poezi nga Sinan Vaka
 
 
I harruar
 
I bëj hije ritualit të kafesë,
te ky klub në gjysmë errësise i fshehur .
Është plakur e djeshmja;
E ardhmja përqesh si një kandil i zbehur.
 
Kërkoj arrati dhe prapë dyshimet mbeten,
Krijesa që e quaj “ Unë” rri e trishtuar
Dhe më duket barbare ndjenja e dyshimit për jetën
Irritohem dhe pi kafenë i harruar.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s