“ Zh – ja “ / Poezi nga Zhaneta Barxhaj

Poezi nga Zhaneta Barxhaj

 

“ Zh – ja “

Zhvishem
zhytem në zhartier zhanresh
teksa zhbëj zhubrat e zhurmshme,
zhelosur nëpër zhiva zhvillimi
zhvarrosur nga zhuli i mjerimit,
për të nxjerrë mbi ujë
zhapat dhe zhelet
e modernizmit !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s