Poezi nga Etien Bekimi

Poezi nga Etien Bekimi     Prekmë   Prekmë! Dhe malli do të vërshojë, si zukatja e bletëve dalë nga hojet kërkuar mbretëreshën   Prekmë! Dhe etja do të vërshojë, si ujërat në shtratin e Nilit baticë ardhur, qetësuar në … Continue reading

Poetja Leonora Lokaj fiton Çmimin e I në Konkursin Artistik për nder të 16 Qershorit ” Ditës së Çlirimit dhe të  Dëshorëve të Malishevës”

Poetja Leonora Lokaj  për pozinë ” Përjetësisht të lumtur ” shpërblehet me Çmimin I  Letrar  në Konkursin Artistik për nder të 16 Qershorit ” Ditës së Çlirimit dhe të  Dëshorëve të Malishevës”, organizuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, … Continue reading