UDHË PËR TY / Poezi nga Petrit Sulaj

Poezi nga Petrit Sulaj
 
 
UDHË PËR TY
 
E ke çuar në fund rrugën
nëse kalon pragun e mendimit,
bërë fjalë që emocionon një njeri
që parapëlqen të emocionohet,
për këtë njeri ke menduar t’i blesh çizme
që t’i mbathë kur bora mbulon vendin,
ndërkohë sheh se si vështrimi i tij
pasi çoroditet nga habia në fillim,
për dhuratën e papritur,
qetsohet bëhet i ëmbël,
aq i ëmbël sa ti një çast të atij vështrimi
e merr
dhe e ruan për të ëmbëlsuar kafen e mëngjesit
nesër.
 
petrit sulaj
25.10.2015
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s