Sentenca 5 / Poezi nga Sinan Vaka Deshiku

Poezi nga Sinan Vaka Deshiku

 

Sentenca 5

Gjithçka ti bën sot duket krejt si lodërzim, si ëndje,
por nuk e dimw kufirin e çka duhet dhe gabimit .
Kjo qw tash po kalojmë lustron shije dhe mendje
Neser, por…gjejne fajin edhe brënda përqafimit.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s