Të mos votosh…! / Nga: Kastriot Malo, gazetar

Të mos votosh…!

 

Nga: Kastriot Malo, gazetar

Do të thotë të krijosh mundësi dhe hapësira për të marrë pushtet njerëzve që janë skllevër të korrupsionit dhe imoralitetit, ti krijosh shanse më shumë mafies me kollare. Vetëm pjesëmarrja masive e njerëzve të ndershëm dhe intelektualë mund ta evitojë këtë fatalitet. Ndaj bashkëkombasit e mi, zgjidhni midis tyre njeriun më të mirë, qe ju prek nga afër, që ju shikon në sy, pasi egzistojnë njerëz dhe forca progresiste që duan të respektojnë ligjin, që janë të devotshëm për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e larta të Atdheut.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s