KUR DEKOROHEJ MIKU YNË, DR. FATMIR TERZIU… ( Me titullin e lartë, “Mjeshtër i Madh” ) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

KUR DEKOROHEJ MIKU YNË, DR. FATMIR TERZIU… (Me titullin e lartë, “Mjeshtër i Madh”) Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues   Nga e djathta:Fatmir e Luçi Terziu dhe M.Gecaj (Tiranë, 22 qershor 2017) 1. Kishte disa ditë,  qëkur … Continue reading

Poezi nga Dije Lohaj

Poezi nga Dije Lohaj   KUSH MA BURGOSI ATDHEUN? Sërish po shpojnë, Ndjenjat absolute të trishtimit, Në qiellin tim të përbërë prej jush, Silleni vërdallë Në këtë planet që mendoni Se ju na e krijuat, Në këtë planet Ku po … Continue reading