Dritë emri im / Poezi nga Mimoza Çekiçi Rista

Poezi nga Mimoza Çekiçi Rista
 
 
Dritë emri im
 
Ka dritë emri im
në buzët e tua
përndrin…
dhe fëshfërin.
 
Gjethe e pemës
çik, nuhat, zgjon
ëndërrimet…
 
E prangosur liria ime
mëkatare buzët
kur puthjen nuk kanë
nga TI…
 
Athinë 23 qershor 2017…
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s