Poezi nga Eloi Xhani

Poezi nga Eloi Xhani   Një grua.! midis meje dhe poezisë qëndron gjithnjë një grua gjysmëlakuriq të cilën nuk e njoj e që çdo natë më buzëqesh dhimbshëm … ..besoj keni idenë për çka them besoj e dini buzëqeshjen e … Continue reading