Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Ëndrrat nuk më pyesin” të autores Hana Xhihani.

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Ëndrrat nuk më pyesin” të autores Hana Xhihani.   Titulli: ËNDRRAT NUK MË PYESIN… Autor: HANA XHIHANI Redaktor: DEMIR GJERGJI Kopertina: Përzgjedhur nga autorja ©Të gjitha të drejtat e botimit në gjuhën shqipe dhe … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin ” Ç’ kërkojmë nga kjo botë” të autores Elida Prifti

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin ” Ç’ kërkojmë nga kjo botë” të autores Elida Prifti   Titulli: Ç’ kërkojmë nga kjo botë Autor: Elida Prifti Redaktore: Klara Kodra/Edona Paloka Korrektore: Edona Paloka/Klara Kodra Arti grafik: Albana Male Kopertina: Xhina … Continue reading

Poezi nga Vasil Çuklla

Poezi nga Vasil Çuklla   Fëmijëria ime Fëmijëria ime mbet’ rendur, gjithë sokakëve, Këpucë vishte të grisura, ″huajtur″, prej Babait Një top futbolli, leckash… edhe ato arnuar. Një çantë, të grisur vitesh, dhuratë prej xhaxhait Libra, fletore, pena, e gërma … Continue reading