Poezi nga Aqif ISAKU 

Poezi nga Aqif ISAKU    ËNDRRA DASHURI DHURON Me shkëlqimin e hënës verore, Merr krah dhe ëndrra ime, Të rrugëtojë drejt gëzimit fëmijëror, T`i përkëdhelë kur janë në vegime. Atëherë dhe unë rritem, e rritem, Edhe pse mjaft vite mbushur … Continue reading