Mall!? / Poezi nga Irina HYSI

Poezi nga Irina HYSI     Mall!?   Mall!? Çfarë është ndjenja e erës të ngrohtë? Kjo verë do ja ngrinte shpirtin në kupë… Shkoi…fshiu imazhin pluhur në xham… E zhduku…dhe përralla nëngisht… fluturoi. Ja mbylli mundësitë iluzionit!… Një gënjeshtër … Continue reading