Stoicizmi për të mbrojtur dashurinë e vertetë është virtyt! (Këndvështrim letrar rreth romanit “…s’i them askujt” të autores Raimonda Moisiu) / Nga:  Zhuljeta Grabocka Çina

Stoicizmi për të mbrojtur dashurinë e vertetë është virtyt! (Këndvështrim letrar rreth romanit “…s’i them askujt” të autores Raimonda Moisiu)   Shkrimtarja dhe publicistja Raimonda Moisiu vjen kësaj here me gjininë e romanit për të dhënë një mesazh të fuqishëm … Continue reading