Përse njeriu është kaq i kufizuar dhe konfuz?! / Intervistë me autoren e njohur Entela Kasi

Përse njeriu është kaq i kufizuar dhe konfuz?! http://zeri.info/kultura/155838/perse-njeriu-eshte-kaq-i-kufizuar-dhe-konfuz/     Intervistë me autoren e njohur Entela Kasi   Në rubrikën e rregullt të së shtunës “Jepi Zërit”, prezantojmë Entela Kasin, poete, romansiere, përkthyese dhe eseiste. Është autore e librave … Continue reading