Sot, para Ministrisë së Drejtësisë,Tiranë, gratë në protestë për mbrojtjen e jetës dhe të drejtave të tyre

Sot, para Ministrisë së Drejtësisë,Tiranë, gratë në protestë për mbrojtjen e jetës dhe të drejtave të tyre
 
” Vrarë me thikë buke,
hedhur nga ballkoni,
mbytur me duar,
torturuar e therur,
vrarë me çifte…
Përse gjithë ky zemërim?
Sepse refuzojnë të jetojnë me vrasësit e tyre të ardhshëm…! “
 
Protesto ora 5 e 30, përpara Ministrië së Drejtësisë!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s