Poesie di Arianna Boselli

Poesie di Arianna Boselli   TRACCE INVISIBILI Senza me stessa, i miei ricordi, senza rancore. Morire dentro… No! Sono morta troppe volte non sento dolore. Sono spettro invisibile per vie sconosciute. Immagine senza volto. Solo l’anima, viva, senza dolore. © … Continue reading

VALUE! / Poem by Tyran Prizren Spahiu 

Poem by Tyran Prizren Spahiu 

 

VALUE!

You’re the light wakes me up, dream I hug
met love at you, my Lady!
You are mother
magnificent standing in Athens Olympics
pearl of depth of feelings
blessed hearth of the house
threshold’s grandma
world needs you.

Please
dissolve wisdom, magic strength, parental love
enrich the conscience of mankind
let the whole world feel
the pure source of generosity!

Gave birth to princesses, princes to beautify the nature
only you bless the royal heaven
under your feet sleeps the paradise!

I heard
divine tranquility whispering
bend, respect, kiss, love
the mother of the nature which gives life
she, the madam.
TODAY is with the poets, the sublime values of mankind!

Tyran Prizren Spahiu 

Poezi nga Juljana Mehmeti

Poezi nga Juljana Mehmeti   Ditët e Klesidrës Ditët pa ty kanë formën e Klesidrës rrjedhin ngadalë në një pikë zbrazëtie boshllëkut krijuar zvarritur melankolisë tejkohës vazhdim, thjesht një zemre që rreh për të mbajtur në këmbë trupin dhe një … Continue reading